search
Je zal het dochtertje van Gaby uit 'Desperate Housewives' niet meer terug herkennen
Series / Nieuws

Je zal het dochtertje van Gaby uit 'Desperate Housewives' niet meer terug herkennen

De jonge en schattige Juanita Solis uit Desperate Housewives is de laatste jaren heel erg veranderd en je zult haar niet snel terug herkennen.

Je zal niet snel een personages van Desperate Housewives vergeten. Of het nu een hoofdpersonage is of een bijfiguur, iedereen maakt een echte indruk. Zo ook Gaby en Carlos Solis' dochter Juanita.

Juanita werd gespeeld door actrice Madison De La Garza en je zult haar waarschijnlijk herinneren als het schattige meisje dat ontzettend van snoepjes hield.

Nadat Desperate Housewives eindigde heeft De La Garza nog in een aantal films en series gespeeld. Ze heeft alleen nooit meer haar succes van Housewives kunnen herhalen. Hierdoor viel ze een beetje van de radar en weten we vrij weinig over haar.

Totaal veranderd


De La Garza is nu 20 jaar en er is niets meer terug te zien van dat jonge meisje in Desperate Housewives.

In veel interviews vertelde Madison dat ze heel erg geworsteld heeft met haar gewicht, omdat ze tijdens het filmen van Desperate Housewives erg gepest werd aangezien iets molliger was dan de andere kinderen. Nu heeft ze besloten de strijd met zichzelf te stoppen en zichzelf te accepteren hoe ze is!

Bekijk hieronder een paar foto's van Madison De La Garza en stream Desperate Housewives op Disney+.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen