search
Ouders Jenna Ortega geven niets om 'Wednesday'

Ouders Jenna Ortega geven niets om 'Wednesday'

De ouders van Jenna Ortega zorgen ervoor dat de roem haar niet naar het hoofd stijgt.

Bas de Kramer
Jenna Ortega is helemaal 'hot' door haar rol in Netflix-hit Wednesday en is in korte tijd uitgegroeid tot wereldster. Thuis wordt ze echter absoluut niet als wereldster behandeld.

Jenna Ortega gaf in een recent interview aan dat haar familie nauwelijks geïnteresseerd is in de filmindustrie. "Ik heb een zeer ondersteunende familie. Ze hebben veel opgeofferd zodat ik kan doen wat ik doe. Een ander ding dat ik leuk aan ze vind, is dat het ze helemaal niets kan schelen wat ik doe. Ze hebben geen enkele interesse in deze wereld of in de filmindustrie."

Afwas


"Ik kan thuiskomen van mijn werk met coole en prominente mensen en mensen naar wie ik opkijk, maar hen boeit het niets. Ze hebben zoiets van 'hé, je hebt de afwas niet gedaan voordat je vertrok, dus je zult het nu de hele week moeten doen'."


Toch trots


Heel soms laten haar ouders toch blijken dat ze trots op haar en haar werkomgeving zijn. Soms vragen haar ouders haar wel naar haar werk en collega's en toonden ze interesse in een acteur met wie ze samenwerkte. "Die dag ging ik naar bed met een glimlach op mijn gezicht", zei Ortega. Jenna Ortega gelooft dat de manier waarop men thuis met haar omgaat, haar helpt om met haar roem om te gaan.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op Netflix.Aanbevolen artikelen