search
Verpest het grote geld van Disney nu al 'Doctor Who'?
Series / Nieuws

Verpest het grote geld van Disney nu al 'Doctor Who'?

Disney heeft voor veel Marvel-fans de films en series al verpest en nu is er een kans dat dat ook gaat gebeuren bij Doctor Who.

Disney zal Doctor Who over gaan nemen en heel veel Whovians maken zich enorm veel zorgen. Disney heeft namelijk al heel wat franchises en series overgenomen en die vervolgens in een hele andere richting geduwd.

Doctor Who zal vanaf het najaar alleen nog maar te zien zijn op Disney+. Er zitten heel wat voordelen aan. Eerst had elke aflevering namelijk 'maar' een budget van ongeveer €2 miljoen. Disney maakt een budget vrij van meer dan €9 miljoen per aflevering.

Niet alleen maar positieve dingen


Uiteraard zijn fans enthousiast dat hun favoriete serie meer mogelijkheden zal krijgen door een verhoogd budget. Toch zijn ze bang voor wat Disney van plan is met de serie.

Ze vragen zich af of Disney zich gaat bemoeien met de creatieve beslissingen en zo de serie gaat 'Disneyficeren' zoals dat ook gebeurd is bij Marvel en Star Wars.

Door de betrokkenheid van Disney is de kwaliteit van Marvel-projecten namelijk een stuk achteruit gegaan. En Whovians willen natuurlijk niet dat dat ook gaat gebeuren bij Doctor Who.

Bekijk hieronder een leuke video van de nieuwe Doctor en de trailer. Doctor Who is nu nog te streamen op HBO Max.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen