search
Eerste recensies 'The Last of Us': zijn ze goed of slecht?
Series / Nieuws

Eerste recensies 'The Last of Us': zijn ze goed of slecht?

The Last of Us is een nieuwe gameverfilming en die valt behoorlijk goed in de smaak!

The Last of Us op HBO Max gaat bijna beginnen. De recensies blijven binnenstromen nadat we vandaag al zagen we dat de serie na de allereerste recensies op 100% stond.

De videogame The Last of Us is volgens velen een van de beste videogames ooit gemaakt, dus dat belooft wat voor de serie. Gemaakt door gameregisseur Neil Druckmann en Chernobyl-maker Craig Mazin, verschijnt het eerste seizoen volgende week.

The Last of Us-reviews


Ook de nieuw toegevoegde recensies blijven goed, wat voor de HBO Max-serie betekent dat vooralsnog vooral veel goeds. Op Rotten Tomatoes scoort de serie na 40 recensies een sterke 98 procent Tomatometer, wat betekent dat 98 procent van de critici de serie aanbeveelt.

De Audience Score op Rotten Tomatoes volgt nog, wanneer de serie voor het publiek uit is gekomen en mensen reviews achter kunnen laten.

Review Graeme Guttmann (Screen Rant):


"The Last of Us is een uitgestrekt, emotioneel epos dat de geest van het spel vastlegt terwijl het verhaal op verrassende en lonende manieren wordt uitgebreid."

Review Logan Moore (Comic Book):


"The Last of Us moet worden geprezen voor het helpen doorbreken van de 'vloek' van de verfilming van videogames die al tientallen jaren heerst. Voor een nieuw publiek is The Last of Us zeer de moeite waard om te bekijken, aangezien het verhaal nog steeds aangrijpend is, zelfs als het via een nieuw medium wordt verteld."

The Last of Us is vanaf maandag 16 januari te kijken op HBO Max.





Aanbevolen artikelen