Dit emotionele moment in 'Friends' was helemaal niet gepland

Een van de meest emotionele momenten in Friends was eigenlijk helemaal niet gepland.

Niels Arts, 11-01-2023 06:00

Ondanks dat Friends al bijna twintig jaar geleden ten einde is gekomen, wordt er nog steeds vol lof over gepraat. In een recent interview deelt Jane Sibbett een leuk verhaal over een bepaalde scène.
Friends is nog steeds razend populair. Zo populair zelfs, dat Netflix in 2018 zo'n 100 miljoen dollar betaalde om de serie een jaar langer op hun platform te houden. Gekkenwerk!

Emotionele scène in Friends

Maar dat is natuurlijk niet zonder reden. Friends is een goede serie, met vooral veel grappige momenten. Maar af en toe was het ook emotioneel in de tv-serie. Jane Sibbett, die Ross's ex-vrouw Carol speelt.

Zo herinnert ze zich geëmotioneerd te worden door een bepaalde scène met acteur David Schwimmer, in de aflevering "The One with the Candy Hearts". Hierin werd ze zo geëmotioneerd dat ze in tranen uitbarstte, ondanks dat dat helemaal niet in het script stond.

Ze geeft de schuld aan Schwimmer, kennelijk een té goede acteur! Netflix heeft de rechten om Friends te streamen inmiddels niet meer in handen. HBO Max is de plek waar je moet wezen om de serie nu nog te bekijken.

Lees meer over: Friends, HBO Max, The One with the Candy Hearts

Populair nieuws