search
Brandon Sklenar over de enorm intense relatie tussen Spencer en Alexandra in 'Yellowstone' spin-off '1923'
Series / Nieuws

Brandon Sklenar over de enorm intense relatie tussen Spencer en Alexandra in 'Yellowstone' spin-off '1923'

Brandon Sklenar onthult of de relatie van Spencer en Alexandra wel helemaal oprecht is of niet.

De spin-offs van Yellowstone zitten vol drama en actie. De relatie tussen Spencer Dutton (Brandon Sklenar) en Alexandra (Julia Schlaepfer) is hier het perfecte voorbeeld van.

De serie gaat over Jacob (Harrison Ford) en Cara Dutton (Helen Mirren) die alles op alles zetten om hun Yellowstone-boerderij te verdedigen. Ze zijn namelijk het doelwit van dieven en rijke zakenlieden die het land willen exploiteren.

Sklenar speelt de jongste zoon van de Duttons. Hij ontmoet Alexandra "Alex" in Afrika en de twee worden in één klap verliefd op elkaar. Alex is echter verloofd met iemand van wie ze helemaal niet houdt.

Sklenar over de relatie


In een interview met Collider vertelde Sklenar dat Alex de reden is dat Spencer wil blijven leven en niet alleen wil overleven. Hij zegt dan ook dat de relatie heel oprecht is.

Lees hieronder wat Sklenar zei:
"Ik denk dat het allemaal echt is. Ze resoneert gewoon met hem in zijn hart, in zijn ziel, op een manier die hij nog nooit eerder heeft gevoeld. Ze wekt een deel van hem tot leven dat tot dan toe dood was. Het is dus heel echt.

Aan de ene kant heeft hij haar nodig, maar aan de andere kant houdt hij heel erg van haar. Er is een beetje van egoïsme daar in dat opzicht, maar dan is het puur en het is echt. Dat groeit naar iets diepgaands".


Bekijk hieronder een video van Spencer en Alexandra en de trailer en stream 1923 op Prime Video.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen