search
Dikke problemen voor 'Snowpiercer': Is het laatste seizoen straks te zien?
Series / Nieuws

Dikke problemen voor 'Snowpiercer': Is het laatste seizoen straks te zien?

'Snowpiercer' heeft een probleempje, want het lijkt erop dat het moeilijk wordt om het laatste seizoen van de serie uit te zenden.

Warner Bros. doet de laatste tijd zijn best om zoveel mogelijk kosten te besparen. De succesvolle serie Snowpiercer is daar nu het slachtoffer van, want de zender die de serie normaal uitzend gaat dat niet meer doen.

De serie Snowpiercer werd vorig jaar na het vierde seizoen gecanceld, maar dit seizoen moet nog uitgezonden worden. In Amerika wordt de serie normaal gesproken uitgezonden op de zender TNT. Nu is bekend geworden dat het laatste seizoen hier niet te zien zal zijn, schijnbaar zodat Warner Bros. Discovery een belasting afschrijving op kan nemen.

Verhuizing


"We kunnen bevestigen dat TNT seizoen vier van Snowpiercer niet zal uitzenden", zei een woordvoerder van de zender in een verklaring. "Dit was een moeilijke beslissing, maar onze bewondering voor de getalenteerde schrijvers, acteurs en crew die Snowpiercers buitengewone post-apocalyptische wereld tot leven hebben gebracht, blijft sterk".

"We werken sinds vorig jaar samen met de producenten om de serie te helpen een nieuw thuis te vinden waar fans kunnen blijven genieten van het meeslepende verhaal en de uitzonderlijke visuele ervaring. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken aan toekomstige projecten"
.

In Nederland zijn de eerste 3 seizoenen van Snowpiercer te zien op Netflix. Dat betekent niet dat wij niets zullen merken van de verhuizing van de serie, want vanwege streamingrechten kan het laatste seizoen pas op het platform verschijnen wanneer deze een nieuw thuis heeft gevonden.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen