search
Netflix cancelt weer een serie na 1 seizoen
Series / Nieuws

Netflix cancelt weer een serie na 1 seizoen

De serie 'Uncoupled' blijkt al na 1 seizoen geen succes en wordt gecanceld door Netflix.

Ja hoor, daar is d'r weer ééntje, een serie waar de stekker uit getrokken wordt. Netflix bevestigde afgelopen vrijdag dat zij na zes maanden stopt met de serie Uncoupled.

Plot Uncoupled


In Uncoupled dacht Michael, gespeeld door Neil Patrick Harris, dat zijn leven perfect was totdat zijn man na 17 jaar zomaar ineens vertrekt.

Van de ene op de andere dag moet Michael het hoofd bieden aan twee levensveranderende gebeurtenissen: hij verliest zijn zielsverwant en is plotseling een alleenstaande homoseksuele man van midden veertig in New York.

Sex and the City


De serie werd veel vergeleken met Sex and the City. Maar die serie had een duidelijk langere looptijd. "Zeker, veel homomannen kijken naar Sex and the City en zijn verwant aan die personages," aldus producent Darren Star.

"En ik denk op dezelfde manier dat vrouwen, heteromannen naar deze personages kunnen gaan kijken en hopelijk ontdekken dat zij niet anders zijn en zich net als deze mannen verhouden tot hun emotionele ervaringen," voegde Star toe.De serie was mede gemaakt door deze Darren Star, die ook achter de populaire Netflix-serie Emily in Paris zit, en Jeffrey Richman van Modern Family.

Einde


Kennelijk werd de serie onvoldoende opgepakt en waren de kijkcijfers te laag, want Netflix zal geen nieuwe aflevering meer opnemen van deze serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen