De beste speler uit 'Game of Thrones': de fans zijn verdeeld

Hoewel 'Game of Thrones' in 2019 eindigde, hebben fans zo hun kijk op de beste speler.

Valeria Milić, 19-01-2023 15:34

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Als je puur kijkt naar degene die uiteindelijk op de IJzeren Troon plaatsneemt, dan is het duidelijk wie de winnaar is. Dit is echter een zitplaats met de nodige scherpe kantjes. Je kunt je dus ook afvragen wie de sterke spelers zijn ondanks dat ze niet op de troon zitten.
Op Twitter vermaken de fans zich dan ook prima over de spelers voor, achter en naast de IJzeren Troon.

Onverwacht succesvol


Hier vinden we Samwell en Bronn. Geen grote dromen, maar eindigden behoorlijk hoog.Samwell begint als angstig jongetje, maar werkt zich op door zijn verstand te gebruiken en natuurlijk een finke dosis lef. Hij geneest Ser Jorah van Greyscale en werpt zich op een White Walker om Jenny te verdedigen. Eindigt in de Citadel.Bronn wilde gewoon een beetje geld en plezier maken. Het mag gezegd worden: dat is hem gelukt.

Niet overleefd, toch sterke spelers


Koninging Margaery staat hier op de eerste plaats:Haar inzicht wordt vaak over het hoofd gezien. Margaery begint als verloofde van Renly Baratheon. Wanneer deze vermoord wordt zit ze met afgrijselijke Joffrey opgescheept. Ze weet hem echter naar naar hand te zetten en is geliefd bij het volk. Haar derde huwelijk is met Joffrey's broer Tommen, waardoor ze haar politieke ambities verder kan realiseren.

Dan is daar Lord Varys:Hij deed wat hij dacht wat goed was voor Westeros. Werkt zich op uit armoede, heeft een vooruitziende blik, maar overleeft het helaas niet. Hopelijk zien we hem in de boeken nog wel terug.

Het noorden


Hoe je het ook wendt of keert, Sansa maakt een enorme ontwikkeling door. Van ietwat oppervlakkig meisje met naïeve dromen heeft leert ze harde beslissingen te nemen. Ze houdt hierbij de belangen van haar mensen voor ogen.Als je nog eens wilt nagaan wie nu de sterke spelers waren: Game of Thrones kun je zien op HBO Max.Lees meer over: Game of Thrones, Carice van Houten, Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Gwendoline Christie, Peter Dinklage, Liam Cunningham, Maisie Williams, Sophie Turner, Iwan Rheon, Michiel Huisman, Conleth Hill, Aidan Gillen, Rory McCann, Nikolaj Coster Waldau, John Bradley

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in