Wanneer verschijnt aflevering 2 van 'The Last of Us'?

Wanneer komt aflevering 2 van 'The Last of Us'?

Lees hier wanneer je de tweede aflevering van The Last of Us op HBO Max kan bekijken.

Niels Arts, 19-01-2023 23:42

Afgelopen maandag ging de tv-adaptatie van The Last of Us eindelijk in première op HBO Max. We kunnen nu al niet meer wachten op de volgende aflevering, maar wanneer komt deze online? Je leest het hier!
The Last of Us wordt gemaakt door Neil Druckmann, die ook verantwoordelijk is voor de games waar de serie op gebaseerd is, en Craig Mazin. Hem kennen we van Chernobyl.

The Last of Us aflevering 2

Afleveringen van The Last of Us zullen iedere maandag op HBO Max verschijnen. De releasetijd in Nederland is 3 uur 's nachts, zodat je 's ochtends wanneer je wakker wordt de aflevering meteen aan kunt slingeren.

Kortom, aflevering 2 van The Last of Us is vanaf maandag 23 januari op HBO Max te zien. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit negen afleveringen waarvan, de eerste extra lang duurde (80 minuten).

De première van The Last of Us werd zeer goed bekeken. In de VS keken op zondagavond 4,7 miljoen mensen naar de aflevering, en na twee dagen stond de teller boven de 10 miljoen.

Bekijk hieronder een trailer waarin getoond wordt wat je kan verwachten van de rest van seizoen 1 van The Last of Us op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, HBO Max, trailer, aflevering 2

Populair nieuws