Ster uit de 'Star Wars'-films verklapt of zij de series op Disney+ kijkt

'The Last Jedi'-ster volgt deze Star Wars-serie

Lucasfilm heeft de nodige Star Wars-series gemaakt, Daisy Ridley volgt er één in het bijzonder.

Valeria Milic, 23 januari 2023 06:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De samenwerking tussen Lucasfilm en Disney+ is meer dan productief gebleken. Er zijn een aantal populaire series gemaakt, die niet alleen bij het reguliere publiek aanslaan. Daisy Ridley (The Last Jedi) laat ze niet links liggen.

Tijdens een interview met The Wrap op het Sundance Festival, sprak Ridley over de uitbreidingen van het Star Wars-universum.

Enthousiaste kijker

Vaak volgen acteurs uit franchise-films de spin-off series niet echt, maar Ridley is hierop een uitzondering. Op de vraag of ze naar de series kijkt, antwoordt ze met een volmondig 'ja'. "Ik ben niet altijd even goed bij in verband met tijdgebrek, maar ik vind de series geweldig".

Rey en Din

Desalniettemin is The Mandalorian de serie die een aparte plaats inneemt voor Ridley. "Als ik hem (Pascal) zie dan ben ik wel eventjes onder de indruk", geeft Ridley aan. "Ik heb natuurlijk met hem samengewerkt, maar dan denk ik bij mezelf, 'whoa, dit is de Mandalorian'", besluit ze.

Ridley doelt op de Netflix-satire The Bubble. Hierin had zij een cameo als virtuele fitness-instructeur. Hoewel de nodige fans ideeën hadden over een Rey en Din-crossover, was dit toch niet wat zij verwachtten.

Je kunt de scène uit The Bubble hieronder zien.

Seizoen 3 van The Mandalorian start op 1 maart op Disney+.
Lees meer over: The Mandalorian, Pedro Pascal, Carl Weathers, Giancarlo Esposito, Jon Favreau, Katee Sackhoff

Populair nieuws