search
Disney rondt opnames 'Star Wars'-serie 'Skeleton Crew' af

Disney rondt opnames 'Star Wars'-serie 'Skeleton Crew' af

Een uitermate opgewonden crewlid deelt blij dat het filmen er op zit.

Glenn Walsh
Binnenkort kunnen fans van het Star Wars-universum zich verblijden met wederom een nieuwe toevoeging. De serie Star Wars: Skeleton Crew, met onder andere acteur Jude Law, is klaar met de opnames en begeeft zich langzamerhand naar Disney+.

Op social media deelt de stuntcoördinator George Cottle een filmpje waarop hij verheugd aankondigt dat het filmen er op zit, met als bijschrift: "Het zit er op voor Skeleton Crew!! Ik was weer eens zo gelukkig om omgeven te worden door een van de meest geweldige stuntmensen waar ik ooit mee heb gewerkt. Bedankt voor al jullie harde werk en toewijding!".

Disney grijpt in


Zo snel als het bericht van Cottle verscheen, zo snel was hij weer verdwenen. Het lijkt er namelijk op dat Disney in heeft gegrepen in informatie die eigenlijk niet naar buiten heeft mogen komen. Kenners laten weten dat het filmen er mogelijk nog helemaal niet op zit, en er altijd een crew klaar staat voor heropnames.

De serie Star Wars: Skeleton Crew speelt zich af in hetzelfde tijdsveld als The Mandalorian en na de gebeurtenissen van Return of the Jedi. Het zal gaan over een groep kinderen van een jaar of tien die verdwaald raken in het universum van Star Wars.

Een oplettende Twitteraar heeft nog snel de beelden weten te vast te leggen van Cottle, zie hieronder. Star Wars: Skeleton Crew staat gepland om ergens dit jaar uit te komen.

Aanbevolen artikelen