search
Zo kwam 'The Last of Us' aflevering 2 'Infected' tot stand
Series / Nieuws

Zo kwam 'The Last of Us' aflevering 2 'Infected' tot stand

Een nieuwe video laat zien hoe de tweede aflevering van The Last of Us tot stand is gekomen.

Nu we de tweede aflevering van The Last of Us hebben kunnen aanschouwen, is het tijd om een kijkje te nemen achter de schermen. Dat kan in deze nieuwe video!

Iedere week na een nieuwe aflevering van The Last of Us deelt HBO Max een kijkje achter de schermen. Hierin lichten ze toe waarom ze bepaalde keuzes gemaakt hebben, zoals wijzigingen vergeleken met de game.

Achter de schermen bij The Last of Us


De video begint met een discussie over het ontwerp van de Clickers, de meest beruchte vorm van infected uit The Last of Us. Ze besloten met een versie te gaan die erg trouw aan de game is, zowel op uiterlijk als op het geluid dat de monsters maken.

Daarna hebben de showrunners het over de nieuwe manier waarop het virus verspreid wordt, want dat aspect werkt heel anders in de game. Ze lichten toe waarom ze deze verandering gemaakt hebben en welk effect dit heeft op het verhaal.

Het heeft in ieder geval groot effect op het einde van Tess, waar we de aflevering mee afsluiten. Deze scène is heel anders in de game, maar ook zeer effectief gedaan in de serie.

The Last of Us is nu te zien op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen