search
Aflevering 2 van 'The Last of Us' duurt een stuk korter
Series / Nieuws

Aflevering 2 van 'The Last of Us' duurt een stuk korter

De tweede aflevering van The Last of Us duurt een stuk korter dan de première.

De eerste aflevering van The Last of Us had bijna de lengte van een film, maar dat is niet het geval voor de tweede aflevering van de serie.

The Last of Us aflevering twee duurt namelijk 52 minuten, terwijl de première maar liefst 80 minuten in beslag nam. Er is echter een reden dat de eerste aflevering zo lang duurde vergeleken met de nieuwste.

The Last of Us aflevering 2


Het eerste seizoen van The Last of Us telt negen afleveringen. Een raar aantal, zou je misschien denken, aangezien de meeste seizoen uit acht of tien afleveringen bestaan.

Dat was eigenlijk ook het geval met The Last of Us. De serie zou namelijk uit tien afleveringen bestaan, tot het moment waarop de producenten besloten om de eerste twee afleveringen samen te voegen. Vandaar de aflevering van 80 minuten.

The Last of Us aflevering twee is in vergelijking dan een stuk korter, hoewel 52 minuten nog steeds een zeer acceptabele lengte is voor een aflevering. Volgende week kunnen we alweer een langer spektakel verwachten, aangezien aflevering drie 76 minuten gaat duren.

The Last of Us is nu te checken op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen