search
Nieuwe fantasyserie op Netflix trekt boel kijkers

Nieuwe fantasyserie op Netflix trekt boel kijkers

De Turkse fantasyserie 'Sahmaran' is gelijk in de top 10 van meest bekeken serie beland.

Bas de Kramer
De Turkse fantasyserie Sahmaran scoort de eerste dagen dat zij op Netflix is verschenen zeer goed en is gelijk de top 10 van meest bekeken series ingedoken. De titel van de serie Sahmaran komt van een mythisch wezen uit de Turkse folklore. Het plot is nogal mysterieus en fantasierijk.

Plot


Åžahsu gaat als docent naar Adana en is vastbesloten om haar grootvader, die haar moeder jaren geleden achterliet, te confronteren. Op deze reis belandt ze midden in een ongewone en vreemde gemeenschap genaamd Mar, die afstamt van Sahmaran. Gelovend in de legende van Sahmaran, één van de grootste symbolen van liefde en wijsheid, wacht het Mar-ras op de voltooiing van de historische profetie met de komst van Åžahsu. Niets zal meer hetzelfde zijn als Åžahsu's pad dat van Maran kruist.

Trailer


Bijgaand tref je de trailer van de serie aan die laat zien dat er de nodige bovennatuurlijke gebeurtenissen plaatsvinden in deze nieuwe serie.In de serie zien we een aantal voor ons wat onbekende acteurs die in Turkije al de nodige naam en faam hebben gemaakt, waaronder Serenay Sarikaya als Sahsu en Burak Deniz als Maran.

Kijk de serie hier op
Netflix.

Aanbevolen artikelen