search
De echte Anna uit Netflix-hit 'Inventing Anna' zit vast in huis en begint realityserie
Series / Nieuws

De echte Anna uit Netflix-hit 'Inventing Anna' zit vast in huis en begint realityserie

Anna Delvey, op wie 'Inventing Anna' is gebaseerd, begint reality serie 'Delvey's Dinner'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Netflix-miniserie Inventing Anna is een bizar en humoristisch verhaal, zij het met een scherp randje. Anna Delvey (echte achternaam Sorokin) is een Russisch-Duitse oplichtster die in New York mensen grote sommen afhandig maakte. Zij deed zich voor als rijke erfgename en socialite, en de bedragen had zij zogenaamd nodig voor het openen van galerijen.

Uiteindelijk is Delvey gearresteerd en in 2019 veroordeeld wegens verduistering. Sinds 2021 is zij voorwaardelijk vrij, maar heeft wel huisarrest.

Delvey's Dinner


De rechten op haar verhaal verkocht Delvey destijds aan Netflix voor $ 320.000. Ondernemend als altijd, heeft ze nu het plan om een reality serie te maken, waarin bekende artiesten en zangers bij haar komen eten. Wel is 'reality serie' nogal ironisch wanneer je bedenkt dat Delvey's levensverhaal neerkomt op verzonnen levens.

Butternut


Op dit moment is het de onafhankelijke Franse productiemaatschappij Butternut die zich bezighoudt met het ontwikkelen van de serie. Wanneer alles eenmaal gefilmd is, wordt de serie verkocht aan de hoogste bieder. Om deze reden is momenteel dan ook niet bekend wanneer en waar de serie te zien zal zijn.

Kijk Inventing Anna op Netflix.

Natuurlijk heeft Delvey een Instagram-account:

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen