Goed en minder goed nieuws voor 'Invincible' seizoen 2

Amazon werkt nog steeds hard aan het vervolg op de uiterst succesvolle animatieserie.

Zilko Tarici, 06-03-2022 14:33

Simon Racioppa, showrunner van Amazons geanimeerde serie Invincible heeft laten weten dat er nog steeds hard gewerkt wordt aan het tweede seizoen, maar dat het wel tijd gaat kosten.
Invincible is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel-reeks van Robert Kirkman en kreeg in april vorig jaar al het groene licht voor een tweede en derde seizoen. Toch ziet het er naar uit dat nieuwe afleveringen pas eind 2022 of zelfs 2023 beschikbaar zullen worden gesteld.

Corona laat zich weer gelden
Tijdens een interview met ComicBookMovie afgelopen week om zijn werk aan The Boys Presents: Diabolical te promoten, gaf Racioppa aan dat de pandemie nog steeds roet in het eten gooit:

"We werken er hard aan. Het ene ding dat ik mensen kan vertellen is dat we al langer werken aan het tweede seizoen dan mensen denken. Veel mensen denken dat we net zijn begonnen, maar dat is niet zo. We zijn al een flinke tijd bezig.

Maar het is een grote show, dus om het goed te doen hebben we tijd nodig. We zitten nog steeds in een pandemie. En hopelijk eindigt dat snel, maar het vertraagt zaken. Iedereen werkt keihard, en ik denk dat mensen blij zullen zijn met het resultaat."

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Invincible, Amazon Prime Video, JK Simmons, Steven Yeun, Mark Hamill

Populair nieuws