Trossen los voor Netflix-verfilming van animeklassieker 'One Piece'

1e blik op Netflix-verfilming 'One Piece'

Zal Netflix erin slagen deze beroemde animeserie wél succesvol te verfilmen?

Mitchell van Vuren, 31 januari 2023 07:15

Netflix heeft ondertussen al vaker zijn vingers gebrand aan de verfilming van animeseries, waaronder Cowboy Bebop en Death Note. Nu komt misschien wel de grootste uitdaging van allemaal voor Netflix: de absolute animeklassieker One Piece! Bekijk hieronder de eerste beelden!
De beroemde manga- en animeserie One Piece verhaalt over de buitenaardse avonturen van kapitein Monkey D. Luffy en zijn Straw Hat Pirates. Ze bevaren de woeste baren, verkennen exotische oorden en zijn na 1043 afleveringen nog steeds niet erin geslaagd de befaamde Piratenschat te vinden.

Maar meer mensen zijn naarstig op zoek naar deze schat, genaamd One Piece. En daarnaast zit de marine de piraten ook op de hielen. Kortom, voldoende materiaal voor Netflix om weer een nieuwe animeverfilming uit te proberen!

De eerste beelden van de Netflix-adaptatie

Onlangs heeft Netflix de eerste poster en concept art vrijgegeven van de liveaction-adaptatie van One Piece. Daarop zijn onder andere al enkele van de hoofdpersonages te zien. Deze zullen worden gespeeld door Inaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson en Taz Skylar.

Ergens in 2023 zal de tiendelige serie verschijnen bij Netflix. Werp hieronder een blik op de allereerste beelden!Lees meer over: one piece, lucky, piraten, anime, manga, japan, netflix, liveaction, verfilming, adaptatie, serie, animatie

Populair nieuws