search
Deelnemers blootgesteld aan bizarre omstandigheden tijdens opnames 'Squid Game: The Challenge'
Series / Nieuws

Deelnemers blootgesteld aan bizarre omstandigheden tijdens opnames 'Squid Game: The Challenge'

Bizarre omstandigheden voor de deelnemers tijdens 'Squid Game: The Challenge'.

De serie Squid Game was een enorm succes. Zo een groot succes dat er nu ook meerdere reality-varianten op het programma worden gemaakt waarbij deelnemers tegen elkaar moeten strijden voor een enorme geldprijs. De omstandigheden bij Squid Game: The Challenge blijken wel heel verschirkkelijk te zijn.

4,56 miljoen dollar


In de realityshow strijden de 456 deelnemers voor een pot van $4,56 miljoen! De opnames zijn vorige week begonnen in de Cardington Studios in het Verenigd Koninkrijk.

Red light, Green light


Er zijn al de nodige negatieve verhalen naar buiten gekomen over de omstandigheden waarin de show wordt opgenomen. Bij het eerste spel 'Red Light, Green Light, was het bijvoorbeeld minus 3 graden Celsius in de studio.
In die temperatuur moesten de kandidaten urenlang roerloos blijven staan. Daarbij zou één kandidaat afgevoerd zijn op een brancard. Netflix ontkent de beschuldigingen.

228 mensen gesneuveld


Naar verluidt zijn er bij de eerste opdracht al 228 mensen gesneuveld. De afvallers klagen over het feit dat de opname van dat eerste spel maar liefst negen uur duurde, iets waarvan de deelnemers niet op voorhand op de hoogte waren. "Een spel waarvan ik verwachtte dat het vijf minuten zou duren, duurde negen uur, in de vrieskou, zonder jas", zegt een kandidaat. "We kregen geen waterpauze, toiletpauze of eten. Mensen kregen niet hun medicijnen die ze nodig hadden."

Hotel


De afvallers moesten allemaal meteen gaan slapen zonder zich om te kleden of te douchen. Sommigen van hen waren de dag erna namelijk opnieuw nodig voor opnames en moesten daarbij hun met fake bloed bevuilde outfit aanhebben. Op hun hotelkamer was hun bagage wel aanwezig, maar die was op slot.

Niet heel onlogisch als je met zo een spelshow meedoet, dat de omstandigheden wat bizar zijn, lijkt ons. De afvallers overwegen echter een rechtszaak.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen