search
Actrice uit 'The Crown' vindt dat de Netflix-serie moet stoppen

Actrice uit 'The Crown' vindt dat de Netflix-serie moet stoppen

Helena Bonham Carter vindt het inmiddels wel mooi geweest met 'The Crown'.

Nina Beerendonk
Helena Bonham Carter speelde in The Crown twee seizoenen lang de rol van prinses Margaret. De actrice heeft nu onthuld dat ze niet vindt dat de serie door moet gaan, aangezien de tijdlijn steeds dichter bij het heden komt.

The Guardian sprak met Helena Bonham Carter over de huidige houding van de wereld ten opzichte van prins Harry en de koninklijke familie. Als gevolg van al die onrust en de behandeling van Meghan Markle, vragen veel mensen zich af of het nog wel een goed idee is de serie door te laten gaan.

Gecrasht in het heden


In de afgelopen drie jaar hebben alle gebeurtenissen rondom het koningshuis ertoe geleid dat veel mensen hun relatie met entertainment zoals The Crown zijn gaan heroverwegen. Toch blijft The Crown een sterke speler voor Netflix.

Bonham Carter deelde haar mening erover: "Ik moet hier ook voorzichtig zijn, maar ik vind eigenlijk niet dat ze moeten doorgaan. Ik speelde erin en ik hield van mijn afleveringen, maar het is nu heel anders. Toen The Crown begon, was het een historisch drama, en nu het is in het heden gecrasht. Maar dat is aan hen".

The Crown is te zien op Netflix.

Aanbevolen artikelen