Mando en zijn Darksaber op nieuwe poster 'The Mandalorian' seizoen 3

Mando en Darksaber op nieuwe poster 'Mandalorian'

Seizoen 3 van 'The Mandalorian' komt er snel aan, dus krijgen we alvast een voorproefje.

Nina Beerendonk, 3 februari 2023 09:48

Lucasfilm heeft een nieuwe poster onthuld voor het derde seizoen van de Star Wars-spin-off The Mandalorian, dat op 1 maart uitkomt. Naast de poster is er ook een featurette uitgebracht.
Op de poster zien we Pedro Pascal als zijn personage Din Djarin bovenop zijn starfighter staan met een oplichtende darksaber. Grogu, die bij hem terugkwam tijdens 'The Book of Boba Fett', zit vlakbij in de cockpit.

In het nieuwe seizoen probeert Din Djarin zijn Mandaloriaanse identiteit terug te winnen. Daarnaast zien we andere terugkerende personages zoals Giancarlo Esposito als Moff Gideon, Carl Weathers als Greef Karga en Katee Sackhoff als Bo-Katan samen met Omid Abtahi, Emily Swallow en Amy Sedaris.

Nieuwe gezichten

Er zijn dit seizoen ook nieuwe gezichten te zien, waaronder Christopher Lloyd en Tim Meadows in nog onbekende rollen. De regisseurs van seizoen 3 zijn onder meer terugkerende filmmakers Rick Famuyiwa, Carl Weathers en Bryce Dallas Howard, samen met Lee Isaac Chung (Minari) en Peter Ramsey (Spider-Man: Into the Spider-Verse)

Ook Black Panther-cinematograaf Rachel Morrisson zal meewerken aan het derde seizoen. Jon Favreau is showrunner, regisseur en uitvoerend producent naast Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, Karen Gilchrist en Carrie Beck.

The Mandalorian seizoen 3 is vanaf 1 maart 2023 te zien op Disney+. Hieronder zie je de poster en featurette.Lees meer over: The Mandalorian, Grogu, Din Djarin, Pedro Pascal, Disney Plus

Populair nieuws