search
Netflix doet het in zijn broek: nieuwe regels ingetrokken?
Series / Nieuws

Netflix doet het in zijn broek: nieuwe regels ingetrokken?

Was de aanpassing van de regels voor het delen een foutje?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds het plaatsen van de nieuwe regels voor het delen van wachtwoorden heet Netflix veel woedende reacties gekregen.

Nog geen week later zijn de nieuwe regels van hun officiële site verwijderd. Een woordvoerder van Netflix had dit te melden:

"Voor een korte periode was gisteren verscheen er een artikel met informatie die alleen geldig was voor Chili, Costa Rica en Peru. Dit hebben we sindsdien veranderd."

Ook zei de woordvoerder dat een grote verandering als dit absoluut niet zonder details naar de gebruikers toe ingevoerd zal worden.Wachtwoord delen


Het ziet er op dit moment naar uit dat de plannen van Netflix door gaan. Jaren geleden was Netflix nummer één in de streaming business.

Door hun waanzinnig goede producten als Stranger Things en The Crown maar ook door toe te staan en zelfs aan te moedigen dat gebruikers hun account deelden met vrienden, familie of huisgenoten.

In Januari kwam de streamingdienst met een nieuwe regeling om toch weer meer inkomen te genereren.

Om meer betalende kijkers te krijgen besloot Netflix dat gebruikers hun account niet meer zonder meer gratis konden delen.Zorgen


Ondertussen hebben abonnees van Netflix grote zorgen. Zeker als ze vaak moeten reizen, of langer ergens moeten verblijven, voor werk of school. Daarnaast is Netflix in korte tijd flink duurder geworden.

Veel gebruikers overwegen hun abonnement op te zeggen. Het is de vraag of deze nieuwe weg, die vanaf maart 2023 overal moeten gelden, niet het einde zal zijn van Netflix.

@pchaxwithmax How are we feeling about this? 🤔 #tech #techtok #technology #netflix #technews #techworld ♬ Chill Vibes - Tollan Kim
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen