search
De revival-serie van 'Frasier' onthult zijn plot
Series / Nieuws

De revival-serie van 'Frasier' onthult zijn plot

Frasier verruilt Seattle in de revival voor een oude bekende stad.

Paramount+ heeft aangekondigd dat de aanstaande Frasier-revival zal terugkeren naar Boston, Massachusetts. In de revival zal Kelsey Grammar zijn Emmy-winnende rol van psychiater Dr. Frasier Crane opnieuw vertolken.

Boston was het decor voor Cheers, waarna de spin-off over Frasier zich afspeelde in zijn geboorteplaats Seattle. De officiële omschrijving luidt: "de revival volgt Frasier in het volgende hoofdstuk van zijn leven terwijl hij terugkeert naar Boston, met nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties om te smeden en een oude droom of twee om eindelijk te vervullen".

Geen reboot


Frasier wordt geproduceerd door Grammer, die een nieuwe cast leidt met onder meer Jack Cutmore-Scott als de oudere Freddy, Nicholas Lyndhurst als Alan, Toks Olagundoye als Olivia, Jess Salguerio als Eve en Anders Keith als Frasiers neef, David. David is de zoon van Niles (David Hyde Pierce) en Daphne (Jane Leeves), maar het is nog niet bekend of zij ook terug zullen keren.

Paramount heeft aangekondigd dat de productie deze week van start zal gaan, waarbij Cheers-producer James Burrows de eerste 2 van de 10 afleveringen zal regisseren. Vorig jaar zei Grammer dat de vervolgreeks een voortzetting was van Frasier en "geen reboot":

"Frasier, in zijn derde of vierde bedrijf, is geen reboot, maar een nieuwe serie rondom het personage in een nieuwe reeks omstandigheden en een nieuwe stad".

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen