Waarom dit fanfavoriete personage uit 'Frasier' niet terugkeert in de revival

De neurotische en een tikkeltje pretentieuze broer van Frasier zal niet terugkeren in de serie.

Glenn Walsh, 25-11-2022 08:34

Over meer dan twee decennia heen heeft acteur Kelsey Grammer gestalte gegeven aan een van de meest populaire personages uit de geschiedenis van sitcom. Vanaf 1993 kreeg hij zijn eigen serie met als publiekslieveling de broer van Frasier, Niles Crane. Hij keert voor de revival helaas niet terug.
Om Frasier weer op de buis te krijgen ging nog aardig wat werk aan vooraf. De makers zijn er al een jaar of zeven mee bezig. Aanvankelijk was het idee om de hele cast uit de sitcom die van 1993 tot 2004 liep weer mee te laten doen aan de revival. Echter bij het overlijden van acteur John Mahoney, die de rol van vader Martin Crane speelde, werden de plannen gewijzigd.

Sherry, Niles?
Daarbij kwam ook nog dat acteur David Hyde Pierce aangaf niet geïnteresseerd te zijn om de rol van Niles opnieuw te spelen. Het personage werd in de sitcom geïntroduceerd als de broer van Frasier, eveneens gerespecteerd psychiater. Met zijn karakteristieke tics (alles afvegen voor het zitten), zijn pretentieuze neigingen en de geheime verliefdheid op Daphne werd hij al gauw een favoriet onder de fans.

Er wordt in de revival wel stilgestaan bij Niles zegt Kelsey Grammer. Maar hij heeft een nieuw leven gevonden in een nieuwe stad, met nieuwe mensen en nieuwe uitdagingen. Ook wordt er stilgestaan bij de andere personages zoals Roz, Bulldog en ook vader Martin Crane.

Kijk hieronder naar een overzicht van het beste van Niles. Binnenkort meer nieuws over de Frasier revival. Tot die tijd kijk je alle afleveringen op SkyShowtime.

Bron: People

Lees meer over: Frasier, Kelsey Grammer, David Hyde Pierce, John Mahoney, Cheers, SkyShowtime

Populair nieuws