search
Bizarre rol voor Matthew McConaughey in nieuwe Netflix-serie
Series / Trailer

Bizarre rol voor Matthew McConaughey in nieuwe Netflix-serie

De 'Wolf of Wall Street'-acteur moet bezien of hij Austin Butler kan overtreffen in deze rol.

Het is naar buiten gebracht dat Matthew McConaughey heeft getekend voor een bijzondere rol: Elvis Presley in de geanimeerde actiekomedieserie Agent Elvis. Beluister gauw een voorproefje van zijn stemacteerwerk hieronder.

De animatieserie is gemaakt in opdracht van Sony Pictures Animation en Netflix, waarmee direct de distributie ook rond is. De serie, die eerder de titel Agent King droeg, is een komische variatie op het leven van de popster, die in plaats van wereldberoemd zanger een geheim agent wordt.

Het verhaal komt uit de pen van Archer-schrijver Mike Arnold, die tegelijkertijd optreedt als showrunner. Titmouse Inc., die ook verantwoordelijk was voor Star Trek: Lower Decks en The Legend of Vox Machina, verzorgt de animatie.

Waar gaat de serie Agent Elvis over?


In het plot van de Netflix-serie verruilt het popicoon zijn witte jumpsuit sporadisch voor een jetpack en bestrijdt hij duistere machten binnen de Verenigde Staten. Tegelijkertijd heeft hij nog een andere grote verantwoordelijkheid: het zijn van de King of Rock and Roll.

Bekijk hieronder zelf de teaser om te beluisteren of Matthew McConaughey Austin Butler weet te evenaren. Agent Elvis staat gepland om in maart online te komen bij Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen