Zó gruwelijk zag Vhagar uit 'House of the Dragon' er oorspronkelijk uit

Constantine Sekeris deelt beelden van de eerste Vhagar die hij met collega Kirill Barybin ontwikkelde.

Valeria Milić, 09-02-2023 06:37

De meest magische en ontzagwekkende wezens in A Song of Ice and Fire zijn natuurlijk de draken. De makers hebben dan ook de nodige creativiteit gestoken in het ontwikkelen van spectaculaire dieren, zowel in Game of Thrones als House of the Dragon.
Constantine Sekeris, die ontwerper is bij House of the Dragon, deelt nu iets bijzonders op zijn Instagram. Je kunt het onderaan zien: de eerste Vhagar.

Vhagar gaat terug tot Valyria

Deze draak werd bereden door niemand anders dan Visenya Targaryen, de zuster en echtgenote van Aegon de Veroveraar. Vhagar kwam redelijk kort na de ondergang van Valyria uit haar ei. Dit maakt haar de oudste, sterkste en ook grootste draak van Westeros. Na de dood van Laena Velaryon (Nanna Blondell) is Aemond (Ewan Mitchell) de nieuwe berijder geworden.

Droombaan

Sekeris vertelt over zijn geweldige baan bij het ontwikkelen van Vhagar. "Samen met Kirill Barybin werd ik uitgekozen om de draken voor de serie te ontwikkelen.

Dit deden we in samenspraak met Miguel Sapotchnik, Ryan Condal en de rest van het team. We hielden ons aan de boeken, want we wilden de fans natuurlijk niet teleurstellen"
.

De afbeeldingen, die je hier ziet, tonen inderdaad een gigantisch wezen. Vhagar heeft een dikke, geschubde huid en een vleugelspan waar je u tegen zegt. Ook heeft zij horens en scherpe tanden steken uit.

Sekeris en Barybin zijn duidelijk geslaagd in hun opzet. In de serie zijn namelijk meer dan geloofwaardige draken te zien.

House of the Dragon kun je streamen op HBO Max.
Lees meer over: House of the Dragon, Emma Darcy, Matt Smith, Paddy Considine, Eve Best, Ewan Mitchell, Steve Toussaint, John MacMillan, Matthew Needham, Fabien Frankel, Nanna Blondell

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos