Nieuwe details over tweede spin-off 'The Witcher' zijn uitgelekt en beloven veel goeds

Hoewel Netflix het ontkent is volgens insiders de spin-off zelfs al in productie.

Glenn Walsh, 14-02-2023 12:24

Zoals veel succesvolle series tegenwoordig een spin-off krijgen is dat bij The Witcher ook het geval. Inmiddels is de spin-off The Witcher: Blood Origin al uit en volgens nieuwe uitgelekte details is de tweede spin-off momenteel in preproductie.
Op dit moment wordt onder leiding van showrunner Haily Hall gewerkt aan de spin-off in Zuid-Afrika, waarbij het opnemen staat gepland voor april tot en met september van 2023. Daarnaast blijkt ook al de titel bekend te zijn. De serie zal in première gaan onder de werktitel Riff Raff. De titel slaat op de hoofdpersonages die in de spin-off centraal zullen staan.

Dieven in hun tienerjaren

Naast de productionele details is er ook een beschrijving van de serie naar buiten gekomen. Deze leest: "Zes tienerdieven moeten op hun criminele vaardigheden rekenen als ze één van de grootste overvallen van hun carrière plannen op de meest gevaarlijke misdaadorganisaties in het koninkrijk."

Het lijkt er dus op dat het weer een prequel wordt. De Rats, zoals de groep tienerdieven heet, hebben in de verhalen van The Witcher een connectie met het personage Ciri. In de spin-off wordt er gefocust op de tijd voordat de Rats Ciri hebben ontmoet. Afgaande van het opnameschema zal Riff Raff in de zomer van 2024 uit komen.

Het begon natuurlijk allemaal met The Witcher. Kijk nog eens alle afleveringen op Netflix.


Lees meer over: The Witcher, Riff Raff, Blood Origin, Netflix, Ciri

Populair nieuws