search
Eerste trailer voor nieuwe 'Bridgerton'-serie van Netflix te bekijken
Series / Trailer

Eerste trailer voor nieuwe 'Bridgerton'-serie van Netflix te bekijken

De trailer van de 'Bridgerton'-spinoff over koningin Charlotte is online te bekijken.

Netflix en Shondaland, van topproducent Shonda Rhimes, hebben met Bridgerton een hit te pakken. Menigeen smult van de wedervaardigheden van adellijk Londen gedurende de 19e eeuw.

We krijgen nu een miniserie over koningin Charlotte (Golda Rosheuvel). In de zes afleveringen zien we hoe de relatie tussen de jonge Charlotte en haar toekomstige echtgenoot zich ontwikkelt. Dit is de latere koning George III (James Fleet).

Koninklijk echtpaar


In de oorspronkelijke Bridgerton zien we de geestelijke aftakeling van de koning vanaf een afstand. Koningin Charlotte stelt zich hautain op maar dit is ook een manier om zichzelf te beschermen.

Een nadere blik


Queen Charlotte toont het jonge paar van dichtbij. Het romantische begin van hun relatie wordt verkend, en hoe hun leven zich ontwikkelt. Geleidelijk aan ziet de kijker hoe omstandigheden de uiteindelijke vervreemding teweegbrengen.

Queen Charlotte toont het achtergrondverhaal waardoor de gefictionaliseerde koningin Charlotte meer wordt uitgediept. De kijker ziet hierdoor andere kanten van deze intrigerende koningin.

Kijk Queen Charlotte: A Bridgerton Story vanaf 4 mei op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen