search
Wanneer je 'Sex Education' seizoen 4 op Netflix kunt verwachten
Series / Featured

Wanneer je 'Sex Education' seizoen 4 op Netflix kunt verwachten

Seizoen 4 van 'Sex Education' zal later dit jaar verschijnen, maar er zullen een hoop veranderingen zijn.

Later dit jaar zal het vierde seizoen van Sex Education op Netflix verschijnen, maar de serie zal zeker niet voor de zomer uitkomen. Fans moeten dus nog even geduld hebben voordat ze weer kunnen genieten van al het drama in Moordale.

Er zullen echter wel een hoop veranderingen komen in seizoen 4. Zo zullen sommige personages zonder enige uitleg verdwijnen, maar we kunnen ook een paar nieuwe gezichten verwachten.

Nieuwe gezichten


Er zijn twee nieuwe personages gecast, dus we kunnen hen verwachten in seizoen 4. Het is nog niet van alle nieuwkomers bekend door wie ze worden gespeeld, maar de rollen worden zo beschreven:

Abbi: Ze is een transvrouw en erg zelfverzekerd, ze schaamt zich niet voor haar identiteit. Ze is het soort persoon waar iedereen jaloers op is. Ze woont bij haar vriendje Kent, omdat haar conservatieve ouders haar uit huis hebben gezet.

Kent: Hij is een transman en een grappige en vergeetachtige jongen. Hij is het vriendje van Abbi en samen zijn ze hét 'power couple'. Kent staat niet zo graag in de spotlight als Abbi, maar ook hij gaat zelfverzekerd zijn laatste schooljaar in.

Er zal ook nog een ander personage verschijnen in het nieuwe seizoen, maar er is nog niet zoveel informatie over haar bekend. Het gaat over Joanna, een Britse vrouw rond de 40 met een open mindset en genoeg humor.

Uit het oog, uit het hart


In het vierde seizoen zullen ook veel personages Sex Education gaan verlaten, van zeker vier rollen weten we dit al zeker.

Ola werd drie seizoenen lang gespeeld door Patricia Allison, maar ze zal helaas niet terugkeren. De actrice geeft aan dat ze nieuwe kansen kreeg aangeboden en daarom geen tijd meer heeft voor Sex Education.

Ook zullen we afscheid moeten nemen van Lily (Tanya Reynolds). Reynolds vindt dat het verhaal van Lily goed is afgerond in seizoen 3, ze heeft een gelukkig einde en er zijn geen losse eindjes.

Ook Olivia (Simone Ashley) en Emily Sands (Rakhee Thakrar) zullen niet meer terugkeren later dit jaar.



Wat kunnen we verwachten


Er gaat dus een heleboel veranderen, en dat terwijl we met zoveel vragen achterbleven in seizoen 3. Er is verder nog niets bekend over het plot, dus we zullen zeker tot de zomer moeten wachten op de antwoorden op al onze vragen.

De eerste drie seizoenen kun je terugkijken op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen