search
Gave blik op de nieuwe scifi-serie 'Hello Tomorrow!' van Apple TV+
Series / Trailer

Gave blik op de nieuwe scifi-serie 'Hello Tomorrow!' van Apple TV+

Deze deur-aan-deur verkopers willen je wel een heel bijzonder product verkopen

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hello Tomorrow! is de nieuwe science fiction serie van Apple TV+. Neem een kijkje achter de schermen bij een groep deur-aan-deur verkopers met een heel bijzonder aanbod.

Retrofuturistisch


In Hello Tomorrow! maken we kennis met Jack Billings (Emmy-winnaar Billy Cudrup) en zijn team van reizende deur-aan-deur verkopers.

Ze verkopen timeshares, oftewel het recht om een paar weken per jaar een vakantie accommodatie te gebruiken. In dit geval op de maan.



Hello Tomorrow is een retrofuturistische serie: het speelt zich af in de toekomst, maar het heeft een jaren vijftig look.

Niets is wat het lijkt


Billings is een man met veel talent en een onwrikbaar geloof in een betere toekomst - een energie die hij graag gebruikt om zijn collega's te inspireren.

Toch lijkt er al snel iets niet helemaal te kloppen bij het bedrijf waar hij werkt, Brightside. En Jack dreigt erin opgeslokt te worden.



De cast


Hello Tomorrow heeft, naast Cudrup nog meer waanzinnig talent te bieden. Zo doen Alison Pill (The Newsroom), Dewshane Williams (The Expanse) Jacki Weaver (The Disaster Artist) en Hank Azaria (de stem van Gargamel in The Smurfs) mee.

Zowel komisch als dramatisch talent, want Hello Tomorrow is niet alleen maar een scifi serie, het is ook een komisch drama.

De eerste drie afleveringen van Hello Tomorrow kun je nu zien op Apple TV+. Daarna is er tot 7 april elke week een nieuwe aflevering.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen