Epische poster voor 'Superman & Lois' verschenen

The CW heeft de poster voor 'Superman & Lois' seizoen 3 onthuld.

Nina Beerendonk, 19-02-2023 16:06

Het derde seizoen van de serie Superman & Lois is bijna te zien. Dat betekent dat het tijd werd voor een poster voor het seizoen, die The CW nu onthuld heeft.
Op de nieuwe poster staat de familie Kent in Fortress of Solitude. Jonathan (Michael Bishop) en Jordan (Alex Garfin) staan op het fort, terwijl Superman (Tyler Hoechlin) erboven zweeft met Lois (Elizabeth Tulloch). Op de poster staat ook de slogan "Hope will rise."

Nieuwe gezichten

Net voordat de nieuwe poster uitkwam, verscheen er ook een nieuwe trailer voor seizoen 3. Die trailer onthult dat Lois niet alleen vermist is, maar dat ze mogelijk ook in groot gevaar verkeert. Ook zien we voor eerst duidelijk Bishop's Jonathan Kent. Bishop vervangt Jordan Elsass in de rol, na zijn vertrek uit de serie afgelopen zomer.

Ook zien we in dit seizoen de schurk Bruno Mannheim voor de eerste keer in de serie, gespeeld door The Walking Dead en The Orville-ster Chad L. Coleman. In een interview noemde hij dit de beste rol die hij tot nu toe heeft gehad.

Superman & Lois is vanaf 14 maart te zien op HBO Max. Hieronder zie je de poster en de trailer.Lees meer over: Superman and Lois, The CW, Superman, HBO Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in