Iconische locatie uit 'Star Wars' lijkt snel terug te keren

Zou een van de 'Star Wars'-series binnenkort terugkeren naar deze iconische planeet?

Nina Beerendonk, 19-02-2023 17:30

Het lijkt erop dat één van de Star Wars-sequels binnenkort terug zal keren naar een oude bekende locatie. Er gaan namelijk geruchten dat we binnenkort de planeet Naboo weer gaan zien op ons scherm.
Toen George Lucas eind jaren 90 besloot terug te keren naar de Star Wars-franchise, introduceerde zijn prequel-trilogie een hoop nieuwe werelden en locaties. Naboo was één van de mooiste planeten en de thuiswereld van koningin Padmé Amidala (Natalie Portman).

Brug tussen prequels en originele trilogie

Volgens Making Star Wars keert de wereld mogelijk binnenkort terug. Bronnen beweren dat Lucasfilm een shoot plant in Hever Castle, Kent. Deze locatie werd gebruikt voor het filmen van verschillende Naboo-scènes in Star Wars: Episode I - The Phantom Menace. Mogelijk waren de opnames voor Andor seizoen 2, maar dit is niet bevestigd.

Er worden bij de opnames van Star Wars wel eens dezelfde locaties gebruikt voor verschillende planeten, maar de mogelijkheid van een terugkeer naar Naboo kan niet worden uitgesloten. Een terugkeer naar Naboo zou bij Andor helpen als een soort brug tussen de prequels en de originele trilogie.

Star Wars: Andor is te zien op Disney+.


Lees meer over: Star Wars, Naboo, George Lucas, Natalie Portman, Andor, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix