search
Nieuwe en bizarre scifi-serie gigantische hit op Netflix
Series / Nieuws

Nieuwe en bizarre scifi-serie gigantische hit op Netflix

'A Girl and an Astronaut' scoort geweldig goed in zijn eerste week op Netflix.

De nieuwe sciencefictionserie A Girl and an Astronaut is in zijn eerste verschijningsweek een knaller van een hit op Netflix.

De Poolse serie heet eigenlijk Dziewcyna i Kosmonauta, maar waar Netflix bij Europese series meestal niet voor de Engelse naam kiest, doet men dat hier om begrijpelijke redenen wel. Voor westerlingen bekt de Engelse titel namelijk toch net even wat lekkerder dan de Poolse.

Plot


In deze 6 afleveringen durende serie keert een astronaut na dertig jaar terug uit de ruimte. Waar het op aarde dertig jaar later is, blijkt de astronaut even oud te zijn teruggekomen als dat hij wegging.

F16


In de serie strijden de twee Poolse vrienden Nikodem and Bogdan met elkaar om de mooie Martha. Ook in het werk als F16-piloot bestrijden zij elkaar, in dit geval om deel te mogen nemen aan een ruimtemissie. Het lukt Niko om deze plek te bemachtigen en hij is het die na dertig jaar weer op aarde terugkeert zonder dat hij ouder geworden is.

De hele wereld staat in vuur en vlam om deze mysterieuze gang van zaken op te helderen. Niko, die hier tegen wil en dank in verzeild is geraakt, kan echter alleen nog maar aan Martha denken.

Kijk de serie hier op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen