Netflix komt met 8e Harlan Coben-verfilming: 'Fool Me Once'

Een nieuwe Harlan Coben-verfilming is aangekondigd door Netfllix en de cast bestaat uit topacteurs.

Nienke Sterken, 22-02-2023 07:24

Fool Me Once wordt de volgende grote samenwerking tussen Netflix en de auteur Harlan Coben. Het is de achtste verfilming van de auteur en dit is wat we kunnen verwachten.
De thrillerserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Coben uit 2016. De serie bestaat uit acht afleveringen en elke aflevering duurt ongeveer een uur.

Anders dan in het boek zijn de opnames in het Verenigd Koninkrijk in plaats van de Verenigde Staten. Het filmen van de nieuwe serie is al begonnen in Manchester.

Harlan Coben & Netflix

Netflix verfilmt al sinds 2018 het werk van Coben. Eerdere verfilmingen zoals The Stranger, Stay Close en Safe scoorden hoge kijkcijfers op Netflix. Ook heeft Netflix al toekomstige projecten aangekondigd, het gaat dan over Myron Bolitar, Six Years en Run Away.

Waar gaat Fool Me Once over?

In de serie volgen we het verhaal van Maya Stern die haar leven weer op de rit probeert te krijgen na de brute moord op haar man Joe. Ze is echter geschokt wanneer ze een bekende man ziet op de nanny-cam die ze gebruikt om haar dochtertje in de gaten te houden. Het is haar man, van wie ze dacht dat hij dood was.

Rechercheur Sami Kierce leidt het moordonderzoek naar Joe's dood terwijl hij zelf met zijn eigen geheimen worstelt. Ondertussen proberen Maya's neefje en nichtje de waarheid te achterhalen over de moord op hun moeder, die enkele maanden eerder is gebeurd. Zijn de twee zaken met elkaar verbonden?

In Fool Me Once volgen we de personages terwijl ze hopeloos op zoek zijn naar de waarheid en hun levens zullen voorgoed veranderen.

Castleden

Michelle Keegan (Brassic, Our Girl) gaat de hoofdrol spelen van Maya Stern, Adeel Akhtar (Sweet Tooth, Ali & Ava) speelt de rechercheur en Richard Armitage (Stay Close, The Stranger) heeft de rol van Joe.

Daarnaast kunnen we Joanna Lumley (Absolutely Fabulous, Finding Alice), Emmett J. Scanlan (Kin, Peaky Blinders) en Dino Fetscher (Years and Years, Foundation) zien in de nieuwe Netflix Original-serie.De opnames van Fool Me Once zijn pas net begonnen, we zullen dus helaas nog een tijdje moeten wachten voordat deze op Netflix verschijnt.

Bekijk eerdere Harlan Coben-verfilmingen op Netflix.

Lees meer over: Fool Me Once, Harlan Coben, Michelle Keegan, Adeel Akhtar, Richard Armitage

Populair nieuws