Trailer aflevering 8 'The Last of Us' laat originele Joel zien in een hele andere rol

In aflevering 8 komt de welbekende stem van de originele Joel terug.

Adrienne Koolen, 27-02-2023 10:42

We zijn alweer aangekomen bij de op één na laatste aflevering van de hitserie The Last of Us. De teaser trailer voor aflevering 8 is weer te zien. Deze keer met de acteur die eigenlijk Joel zou spelen.
In aflevering sprongen we een hele tijd terug in de tijd voor Ellie's verhaal. Dit betekende dat we een extra aflevering moesten wachten om erachter te komen hoe het precies met Joel gaat.

Joel en Ellie waren namelijk naar Colorado gegaan, maar Joel is in een gevecht geraakt in zijn buik. Ze zijn helemaal alleen en alle medische zorg komt dus op Ellie aan.

Een bekende stem in de trailer

De trailer laat zien dat Joel nog steeds worstelt met zijn bijna fatale wond. Ellie heeft ondertussen een groep overlevenden gevonden die bij de aanval betrokken waren. Zij beloven Ellie een veilige plek in hun groep.

Één van de overlevenden zou eigenlijk een veel grotere rol hebben. Troy Baker, die nu James speelt, was namelijk de originele stem-acteur van Joel. Uiteindelijk kreeg hij niet zijn oude rol terug in de serie en nu speelt natuurlijk Pedro Pascal de geliefde Joel.

Bekijk hieronder de trailer en stream The Last of Us op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Troy Baker, Fireflies, Bill, Frank, Joel, Ellie, Gabriel Luna, Lev, Ian Alexander, Perry, Jeffrey Pierce, Kathleen, Riley, Storm Reid

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix