Fans kunnen geen genoeg krijgen van 'The Last of Us' aflevering 7

Het trieste verhaal van Ellie en Riley heeft iedereen heel erg geraakt.

Adrienne Koolen, 27-02-2023 11:24

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De laatste aflevering van The Last of Us was heel anders dan alle afleveringen die we hiervoor hebben gezien. De serie sprong namelijk een aantal jaar terug in de tijd om het verleden van Ellie te laten zien.
Voor deze aflevering was er nog redelijk weinig bekend over Ellie. Het leven van Joel is bekend geworden door de afleveringen heen en zelfs van Tommy kregen we een heel achtergrondverhaal.

Toch bleef Ellie's verleden redelijk mysterieus. Het enige wat echt bekend was, is dat ze bij FEDRA zat. In de aflevering "Left Behind" is daar allemaal verandering in gekomen en nu krijgen fans geen genoeg van Ellie en Riley.

Het leven van Ellie voor Joel

De aflevering liet de vriendschap tussen Ellie en Riley zien, Ellie's eerste zoen en uiteindelijk ook hoe ze besmet is geraakt.

Riley neemt Ellie namelijk in het holst van de nacht mee naar een oude speelhal. Dan blijkt het dat daar Infected zijn en beide meiden worden besmet en helaas kan maar één iemand het overleven.

Fans kregen geen genoeg van dit duo en deelden hun reacties op Twitter. Bekijk deze hieronder en stream The Last of Us op HBO Max.


Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Troy Baker, Fireflies, Bill, Frank, Joel, Ellie, Gabriel Luna, Lev, Ian Alexander, Perry, Jeffrey Pierce, Kathleen, Riley, Storm Reid

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix