search
Zo luidt de korte 'Guardians'-film van Disney+ de derde bioscoopfilm in
Films / Nieuws

Zo luidt de korte 'Guardians'-film van Disney+ de derde bioscoopfilm in

Zonder 'The Holiday Special' gezien te hebben, raak je waarschijnlijk de draad kwijt in het laatste deel van 'Guardians'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wil je Guardians of the Galaxy vol. 3 zien? Dan is het handig om up-to-date te blijven met de recente ontwikkelingen. Deze komen aan bod in The Guardians of the Galaxy Holiday Special op Disney+.

Hond met psychische krachten


'Als je de Holiday Special kijkt, kom je erachter wat de Guardians in de tussentijd hebben gedaan en waar ze zijn geweest', vertelt regisseur James Gunn via de podcast van Comic Book. Hij ligt al een tipje van de sluier op: 'Ze hebben een nieuw ruimteschip genaamd Bowie. En er is een hond met telekinese.' Aldus James Gunn.



Paard van Troje


The Special is komischer dan de film en is, volgens de regisseur, essentieel om belangrijke zaken voor Vol. 3 aan het licht te brengen. Zo is er geen tijd verspild aan uitleg tijdens het begin van de nieuwste film.



Niet de draad kwijt


Dit betekent ook dat het je zonder de Holiday Special gezien te hebben waarschijnlijk de draad kwijt gaat raken in de laatste film van de Guardians of the Galaxy-reeks. Het duurt nog even voordat deze in de bios draait. De Holiday Special is nu al te zien via Disney+.









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen