search
'Game of Thrones'- regisseur over die scène
Series / Nieuws

'Game of Thrones'- regisseur over die scène

Noemt dode personage: 'Deader than dead."

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Het mag dan een week geleden zijn dat de Game of Thrones seizoensfinale werd uitgezonden, de schok rond de ontwikkelingen in de serie blijft. Nu heeft de regisseur van de serie David Nutter ook een boekje open gedaan om duidelijkheid te verschaffen. Hieronder kan je lezen wat hij te zeggen had. Dat bevat echter spoilers, dus mocht je de aflevering nog niet gezien hebben, kan je beter niet verder lezen.


Fans proberen al een week uit te vissen wat de mogelijkheden zijn, dat Jon Snow toch nog zou kunnen leven, ondanks het feit dat we hem bruut aan een einde zagen komen in de seizoensfinale. Op Reddit waren al verschillende threads vol met uiteenlopende theorieën die varieerden van de verandering van oogkleur van Jon Snow, de mogelijkheid dat hij een Targarian is en verbrandt zou moeten worden, de aanwezigheid van Melisandre die hem wellicht weer tot leven kan wekken en ga zo maar door.

Eerder deed de producent al een boekje open over het feit dat Jon toch echt dood is, nu heeft de regisseur van de serie David Nutter dat ook bevestigd. "Zijn personage is doder dan dood," zei hij volgens The Independent. Kit Harrington bevestigde dit nieuws ook. "Ik heb gehoord dat ik dood ben, dus ik ga

Of hiermee een einde komt aan de speculatie is echter nog maar de vraag.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen