search
Dit vindt de Nederlandse kijker van Meredith's naderende afscheid in 'Grey's Anatomy'
Series / Nieuws

Dit vindt de Nederlandse kijker van Meredith's naderende afscheid in 'Grey's Anatomy'

Hoe kijken de Nederlandse kijkers eigenlijk tegen Ellen Pompeo's 'Grey's Anatomy' vertrek aan?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Reeds langere tijd is het bekend dat Ellen Pompeo de hitserie Grey's Anatomy gaat verlaten. In de VS werd deze aflevering op 23 februari uitgezonden.

Aflevering 7 van seizoen 19 is door Amerikaanse kijkers neergesabeld, ze vonden het veel te tam allemaal. In Nederland moet deze aflevering nog uitgezonden worden, hieronder volgen wat indrukken van Nederlandse kijkers.

Een gewone dag


In tegenstelling tot sommige andere personages heeft Meredith een vrij normale laatste werkdag, inclusief een afscheidsfeestje. Voor de kijkers was dit niet te pruimen. De serie is nota bene naar haar vernoemd. Justin Gunderman verwoordde het als volgt:Niet vrolijk


Ook Nederlandse kijkers vinden het vertrek behoorlijk zuur. Meredith is nu eenmaal een centraal personage, zie bijvoorbeeld Isa Valerie:Betty drukt zich wat steviger uit:TOPBOY valt haar bij. De ironie is dat hoe grijzer de foto is, des te minder 'Grey' er is:Vooralsnog lopen de kijkers niet bepaald warm, ook al is al wel bekend dat Pompeo terugkeert in de seizoensfinale. De aflevering I'll Follow the Sun wordt in Nederland in maart uitgezonden. De Nederlandse kijkers kunnen zelf beslissen of Meredith een waardig afscheid heeft gekregen of niet.

Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen