search
Door deze 'The Big Bang Theory'-gastrol was Sheldon-acteur helemaal 'starstruck'
Series / Nieuws

Door deze 'The Big Bang Theory'-gastrol was Sheldon-acteur helemaal 'starstruck'

Van de vele gaststerren was er één die hoofdrolspeler Jim Parsons behoorlijk nerveus maakte.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Big Bang Theory heeft natuurlijk talloze gaststerren gehad. Sommigen speelden een rol, terwijl anderen als zichzelf verschenen. Jim Parsons was behoorlijk onder de indruk van één bepaalde acteur.

James Earl Jones is bij het grote publiek bekend als de stem van Darth Vader in de 'Star Wars'-films. Toen de acteur samen met Carrie Fisher (prinses Leia) een gastrol speelde was Parsons helemaal 'starstruck'. De clip kun je hieronder bekijken.

Onwerkelijke ervaring


In één van de interviews voor het The Big Bang Theory-boek vertelt Parson hoezeer hij tegen Jones opkijkt.

"De wereld kent hem als Darth Vader, ik ken hem vanwege zijn imposante acteercarrière. Hij heeft een aantal prachtige rollen gespeeld. Wanneer iemand zoals hij op jouw set verschijnt dan is dat onwerkelijk," vertelt Parsons.

Op stap met Vader, langsgaan bij prinses Leia


Toen Carrie Fisher ook nog eens verscheen was Parsons zo mogelijk nog meer onder de indruk. Beide sterren waren vriendelijk en stelden hem op zijn gemakt.

Over Jones, met wie Sheldon uitgebreid op stap gaat, vertelt Parsons: "Hij was ontzettend aardig! Stond open voor alles! Ik had echter het idee 'is dit wel geschikt voor iemand van jouw kaliber? Om hier te komen acteren? Met mij nog wel? Maar dat lag volledig aan mij, niet aan hem'''.

Ondanks de 'starstruck' Parsons was Sheldon helemaal zichzelf in de desbetreffende aflevering van de geliefde komedieserie.

The Big Bang Theory kun je in zijn geheel bekijken op HBO Max.

De clip is uit aflevering 14 van seizoen 7:




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen