search
Pathé Thuis komt in maart met heel wat topfilms

Pathé Thuis komt in maart met heel wat topfilms

Van misdaad en actie tot aan romantiek en drama. Deze maand kan je weer nieuwe gave films bekijken bij Pathé Thuis.

Patricia Koning
Bekijk in maart The Batman en Uncharted bij Pathé Thuis. Meerdere kaskrakers en topfilms worden deze maand toegevoegd aan het aanbod.

The Batman


Vanaf vrijdag 3 maart kan je The Batman zien bij Pathé Thuis. Robbert Pattinson neemt de rol van Batman op zich in deze film.

In de film zien we Batman, die al twee jaar de misdaad in Gotham City bestrijdt en corruptie probeert te ontmaskeren terwijl hij de Riddler achterna zit. Deze seriemoordenaar die het op Gothams corrupte elite heeft gemunt.Cyrano


Vrijdag 10 maart komt de romantische drama Cyrano beschikbaar bij Pathé Thuis met Peter Dincklage in de hoofdrol, ook wel bekend van Game of Thrones.

Cyrano de Bergerac verblindt iedereen met zijn woeste woordspelingen en briljante zwaardgevechten. Hij is er echter van overtuigd dat zijn uiterlijk hem niet helpt om de mooie Roxanne voor zich te winnen. Zij is verliefd op iemand anders.Uncharted


Nathan Drake (Tom Holland) is een schatzoeker die de hele wereld rondreist en daarbij allerlei mysteries ontrafelt. Hij ontmoet de oudere zakenman Victor Sullivan (Mark Wahlberg), eveneens schatzoeker, die de jongen onder zijn hoede neemt. De twee gaan samen op avontuur en moeten het daarbij opnemen tegen de meedogenloze man Santiago Moncada (Antonio Banderas).

Uncharted kijk je vanaf 17 maart bij Pathé Thuis.Ambulance


Deze thriller bekijk je vanaf vrijdag 24 maart op de dienst. De film, geregisseerd door Michael Bay, scoort redelijk goed. Bij Rotten Tomatoes zijn de recensenten wel kritischer met 68%. Het publiek geeft de film namelijk een dikke 88%. Deze recensent was in ieder geval positief.

"Een van de betere actiethrillers van Michael Bay in jaren! Yahya & Gyllenhaal verkopen het verhaal over hun broederlijke relatie en elke beslissing die ze vanaf het begin nemen. Het is boeiend, vermakelijk en boordevol actie met een finishlijn die in het voordeel van Bay werkt."Sonic The Hedgehog 2


Sonic beleeft een spectaculair nieuw avontuur in deze film. Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. Deze kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert samen met zijn nieuwe partner Knuckles. Zij zijn op zoek naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.

Ingesproken in de Nederlandse versie o.a. door Najib Amhali, Carolina Dijkhuizen, Huub Dikstaal en Joshua Albana. Vanaf donderdag 30 maart kijk je deze film bij Pathé Thuis.Complete overzicht


Alle films die je in maart kan bekijken bij Pathé Thuis op een rij.

Vanaf 1 maart:
- Blind Ambition
- Piggy
- R.M.N.
Vanaf 2 maart:
- Close
- De Notenkraker en de Toverfluit
- Hotel Sinestra
- The Offering
Vanaf 3 maart:
- The Batman
Vanaf 7 maart:
- LeoLeo: Het Alpacafeest!
Vanaf 8 maart:
- M3GAN
- Casa Coco
- One Piece Film: Red
Vanaf 10 maart:
- Cyrano
- The Devil's Drivers
- The Ritual Killer
Vanaf 14 maart:
- Plus Que Jamais
Vanaf 15 maart:
- Triangle of Sadness
Vanaf 16 maart:
- Faithfully yours
- Sputum
Vanaf 17 maart:
- Uncharted
Vanaf 22 maart:
- Living
Vanaf 23 maart:
- Babylon
- De Acht Bergen
- Meet Cute
Vanaf 24 maart:
- Ambulance
Vanaf 30 maart:
- Sonic The Hedgehog 2Aanbevolen artikelen