search
Speciale 'Stranger Things' aangekondigd: 'The First Shadow'
Series / Nieuws

Speciale 'Stranger Things' aangekondigd: 'The First Shadow'

Na de serie te presenteren op de streamingdienst is het nu tijd voor de ouderwetse planken.

Na vier seizoenen heeft de hitserie Stranger Things een ongekende populariteit gecreëerd. Een van de meest bekeken series op Netflix keert nog één keer terug voor een vijfde seizoen. Maar nu komt er ook een bijzonder project naar een een opmerkelijke plaats.

Stranger Things komt namelijk naar het toneel. Onder de titel Stranger Things: The First Shadow zal dit speciale project gebaseerd op een origineel verhaal van de Duffer Brothers in première gaan in het Londense West End. Het toneelstuk geschreven door Kate Trefry zal voor het eerst verschijnen in het Phoenix Theatre ergens aan het einde van 2023.

Schaduwen over Hawkins in 1959


In het toneelstuk wordt het publiek wat verder terug in de tijd genomen. De officiële beschrijving van het toneelstuk luidt: "Hawkins, 1959: een alledaags stadje met alledaagse zorgen. Een jonge Jim Hopper's auto wil niet starten, Bob Newby's zus neemt zijn radioshow niet serieus en Joyce Maldonado wil gewoon afstuderen en zo snel mogelijk vertrekken…

…Als de nieuwe student Henry Creel arriveert blijkt dat zijn familie een nieuw begin helemaal nog niet zo makkelijk vindt. En de schaduwen uit het verleden hebben een erg groot bereik.
De geschiedenis van Hawkins in het toneelstuk Stranger Things: The First Shadow zal worden geregisseerd door Stephen Daldry met ondersteuning van Justin Martin.

Tot die tijd kun je op de 'ouderwetse' manier alle afleveringen van Stranger Things kijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen