search
Opvallende serie 'Agent Elvis' krijgt trailer van Netflix
Series / Trailer

Opvallende serie 'Agent Elvis' krijgt trailer van Netflix

Netflix komt met een uitzonderlijk aparte animatieserie, namelijk de rockster Elvis Presley als superheld.

Na de goed ontvangen biografische film Elvis van regisseur Baz Luhrmann, zien we nu een gegarandeerd fictieve serie over de King of Rock 'n Roll. Elvis wordt namelijk geheim agent annex superheld.

Niemand minder dan Matthew McConaughey (True Detective) spreekt de stem van Elvis in. Elvis' ex-vrouw Priscilla Presley heeft de serie mede ontwikkeld, en de trailer is nu te zien.

Zingen en de wereld redden


Hoewel de serie zeker apart te noemen is, zijn er door de jaren heen wel vaker fictieve 'Elvissen' geweest. Een voorbeeld hiervan is de horrorkomedie Bubba Ho-Tep uit 2002. In de Sookie Stackhouse-boeken van Charlene Harris duikt Elvis ook op. The King is onsterfelijk gemaakt door vampiers en gaat door het leven als Bubba.

De plot van Agent Elvis is momenteel nog niet bekend. The King heeft tussen de toernees door nog een baan bij een spionage-organisatie, waarvoor hij de nodige geheime missies uitvoert. Elvis' hits zullen blijkens de trailer ook te horen zijn.

Agent Elvis lijkt een curieuze mengelmoes van animatie, muziek en avontuur te zijn. Vanaf 17 maart aanstaande kun je deze streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen