search
Eerste spin-off van 'The Batman' gestart met opnames
Series / Nieuws

Eerste spin-off van 'The Batman' gestart met opnames

'The Penguin' met Colin Farrell is begonnen met filmen.

Na de release van The Batman vorig jaar, zijn er ook een aantal spin-offs in de maak. De opnames van The Penguin met Colin Farrell zijn nu officieel begonnen.

De film The Batman was een succes, dus is maker Matt Reeves begonnen met het uitbreiden van het universum. Niet alleen is The Batman - Part II in de maak, maar de filmmaker produceert ook verschillende spin-off-series. Een daarvan is The Penguin, waarin Farrell de rol van Oswald Cobblepot opnieuw vertolkt. Lauren LeFranc werkt aan de serie als schrijver en showrunner.

Miniserie


The Penguin is nu dus officieel begonnen met filmen. Kalina Ivanov, die als productie-ontwerper werkt aan de serie, onthulde op Instagram dat de serie officieel klaar was met de eerste filmdag. Waar de serie precies over zal gaan is niet duidelijk, maar wel weten we dat de serie gaat dienen als brug tussen de eerste en tweede film.

Hoewel een premièredatum voor The Penguin nog moet worden onthuld, zal seizoen 1 acht afleveringen hebben. Het wordt beschreven als een miniserie, maar de tijd zal ons leren of er eventueel ook een seizoen 2 gaat komen.

The Penguin zal te zien zijn op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen