search
Horrormeester James Wan komt met nieuwe serie gebaseerd op populaire comic
Series / Nieuws

Horrormeester James Wan komt met nieuwe serie gebaseerd op populaire comic

In zijn overvolle agenda weet de filmmaker toch nog ruimte te vinden voor een nieuwe serie.

Hij is waarschijnlijk het meest bekend van zijn ijzingwekkende films als Saw, Insidious en The Conjuring of de blockbuster Aquaman maar nu gaat hij als producent aan de slag voor een nieuwe serie gebaseerd op The Good Asian.

Onder Wan's productiebedrijf Atomic Monster zal hij een serie maken dat een adaptatie is van de bekende comic uit de koker van Image Comics The Good Asian. De comic geschreven door Pornsak Pichetshote en Alexandre Tefenkgi zal als serie samen met Wan worden geproduceerd door Michael Clear, Rob Hacket, Will Rowbotham en Luke Maxwell.

Een donker verhaal over een Aziatische Amerikaan


Het verhaal van The Good Asian gaat over hoofdpersonage Edison Hark. Hij is een Chinees-Amerikaanse detective met een neiging tot zelfdestructie en die worstelt met allerlei geesten. In die hoedanigheid is hij bezig een zaak op te lossen van een moordenaar die zijn slachtoffers maakt in het Chinatown van 1936.

Het donkere verhaal richt zich op de eerste generatie Amerikanen die opgroeiden tijdens het verbod op Chinese immigratie terwijl ze om moesten gaan met enorme moordpartijen, een politiedienst die hun macht misbruikten en een alsmaar veranderende wereld. Wan hoopt een prachtig serie-noir te maken die bij voltooiing tot een van de klassiekers kan behoren.

Wanneer de serie uit gaat komen is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen