search
Dit is waarom de vader van Sheldon zoveel anders is in 'Young Sheldon' dan in 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Dit is waarom de vader van Sheldon zoveel anders is in 'Young Sheldon' dan in 'The Big Bang Theory'

In 'The Big Bang Theory' werd George bestempeld als een slechte vader, maar in 'Young Sheldon' lijkt dit wel mee te vallen.

The Big Bang Theory is een van de populairste komedieseries ooit, en ook de spin-off Young Sheldon werd meteen goed ontvangen. De producer van Young Sheldon geeft echter aan dat de verhalen over George, Sheldon's vader, niet klopten in The Big Bang Theory.

George is nooit op beeld geweest in The Big Bang Theory, omdat hij was gestorven voordat de gebeurtenissen plaatsvonden in de serie. Desondanks hebben we een duidelijk beeld gekregen van hem door alle jeugdverhalen van Sheldon en wisten we wat voor vader hij was.

Ander beeld van George


In The Big Bang Theory werd George omschreven als een slechte vader, maar de prequel geeft een heel ander beeld van hem. Zo zien we in Young Sheldon een gebrekkige maar toegewijde vader en echtgenoot.

Dit is misschien wel de grootste tegenstelling tussen de series tot nu toe. In een recent interview probeert producer Steve Holland meer duidelijkheid te geven over deze afwijking:

"Het grote verschil is dat Sheldon veel hardere verhalen vertelde over zijn vader in The Big Bang Theory. Deze waren misschien ook niet helemaal accuraat. Ze waren toen zeker vanuit zijn gezichtspunt, maar dat gezichtspunt is nu veranderd."

Waarom anders?


We hebben al een heleboel verschillen gezien tussen The Big Bang Theory en Young Sheldon sinds de prequel van start ging. Een van de meest opvallende verschillen blijft toch de manier waarop George wordt afgebeeld.

CBS heeft voor een lange tijd geen plannen gehad om het personage in overeenstemming te laten komen met George uit The Big Bang Theory, maar misschien gaat daar nu verandering in komen na het vreemdgaan-schandaal in seizoen 6 van Young Sheldon.

George blijft aardig


Holland heeft echter al bevestigd dat de verhaallijn over het vreemdgaan niet in het zesde seizoen van Young Sheldon gaat voorkomen. Hij weet zelfs niet eens of ze het onderwerp überhaupt gaan aanpakken in de serie.

Ondanks dat George en Mandy dus een grote ruzie hadden in het ziekenhuis tijdens de bevalling, kunnen we ervan uitgaan dat CBS een manier vindt om het goede beeld van George te behouden.



Bekijk alle afleveringen van Young Sheldon en The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen