search
'Arrowverse' is "verspilling van tijd" volgens eigen bedenker
Series / Nieuws

'Arrowverse' is "verspilling van tijd" volgens eigen bedenker

De bedenker wikkelt er geen doekjes omheen met betrekking tot de bekende serie.

De bedenker van de Arrowverse, Marc Guggenheim, vindt achteraf dat DC Studios hem heeft laten stikken. Zijn imposante werk heeft namelijk niet geleid tot meer klussen, kansen of zelfs maar een gesprek. Zo is de Arrowverse voor hem eigenlijk "verspilling van zijn tijd" geweest.

Guggenheim staat bij velen bekend als de bedenker van de Arrowverse door zijn grote betrokkenheid bij de series, die zich erin afspelen. Zo was hij uitvoerend producent en schrijver van de televisieseries Arrow en Legends of Tomorrow.

Nu de Arrowverse op zijn einde loopt, had Guggenheim gehoopt dat zijn loopbaan dat niet zou doen. Nu is dat helaas wel het geval bij DC Studios. Daarmee is het afgelopen voor de maker binnen de wereld van DC Comics, ondanks zijn imposante nalatenschap.



Verbitterde woorden achteraf


In een recente blog onthulde de maker meer over deze sisser. Hij toont zijn dankbaarheid voor de fans en deelde verder: "Hollywood reageerde op alles wat we deden met apathie... James Gunn kondigde aan dat hij een 'writers room' had samengesteld om het nieuwe 'DC Universe' onder zijn leiding en die van James Safran in kaart te brengen. Het volstaat te zeggen dat ik niet bij die groep hoor."

Hij vervolgde: "Ik had graag op zijn minst een ontmoeting gehad. Geen baan, let wel. Een ontmoeting. Een gesprek. Een kleine erkenning van wat ik had geprobeerd bij te dragen aan het grote tapijt dat het DC Universum is. Ik heb tenslotte negen jaar erin gewerkt."

Hij stelde:"Simpel gezegd, de Arrowverse heeft niet geleid tot andere optredens, dus het voelt - tenminste op carrièreniveau - dat ik mijn tijd echt heb verspild."

Arrow is nu in Nederland te streamen bij HBO Max.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen