HBO Max schrapt straks opvallend onderdeel uit eigen naam

HBO Max krijgt straks een kortere naam, die je waarschijnlijk niet geheel zal verbazen.

Nina Beerendonk, 12-03-2023 15:54

Warner Bros. Discovery heeft een tijd geleden aangekondigd dat de streamingdiensten HBO Max en Discovery+ samengevoegd gaan worden. Nu zijn er in een rapport interessante details onthuld over de veranderingen die volgende maand naar buiten gebracht zullen worden.
Volgens Bloomberg zal de gecombineerde streamingdienst in Amerika dezelfde prijs behouden die HBO Max daar op het moment al heeft: $10 per maand met advertenties en $16 zonder advertenties. Daarnaast wordt er een derde niveau toegevoegd voor $20 met hogere videokwaliteit en andere functies.

Nieuwe naam

In het rapport staat dat deze plannen nog kunnen veranderen voorafgaand aan de onthulling van het platform. Wel is de nieuwe naam al zeker: de streamingdienst zal over een paar weken gewoon "Max" heten.

Een van de grootste toevoegingen die aan Max zullen worden gedaan, is dat ze "duizenden titels" op de streamingdienst zullen plaatsen, allemaal afkomstig uit Discovery's "bibliotheek van niet-gescripte lifestyle-series".

In tegenstelling tot de eerste rapporten over de gecombineerde service, heeft Warner Bros. Discovery aangegeven dat Discovery+ op zichzelf zal blijven werken in plaats van volledig met Max samen te gaan. Op 12 april worden er meer details bekend gemaakt over de plannen.


Lees meer over: HBO, HBO Max, Streaming, Streamingdienst, Series

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix