Foto's uit 'Young Sheldon' onthullen hoogtepunt voor Mandy en Georgie

Foto's uit 'Young Sheldon' onthullen hoogtepunt

CBS heeft foto's onthuld waarin we voor het eerst de dochter van Mandy en Georgie zien.

Nina Beerendonk, 6 maart 2023 15:21

In aflevering 14 van het zesde seizoen van Young Sheldon is voor het eerst de dochter van Mandy en Georgie te zien. Dat blijkt uit de foto's die CBS voor de aflevering uitgebracht heeft.
Op de foto's is te zien dat het nieuwste lid van de Cooper-familie er officieel is, wat de familie natuurlijk een goede reden voor een feestje geeft. Mandy's zwangerschap verliep tumultueus, maar ondanks complicaties ging het uiteindelijk goed met de geboorte van baby Constance.

Plotgat

Vanwege de enorme ruzie tussen Mary en George, koos Young Sheldon ervoor om de eerste blik op de baby uit te stellen, waardoor Constance tot nu toe nog niet te zien was. Gelukkig heeft CBS voorafgaand aan de volgende aflevering een paar promotionele afbeeldingen vrijgegeven, waarop er op één ook de nieuwe baby te zien is.

Ondanks dat ze in dezelfde realiteit bestaan, zijn er veel inconsistenties tussen Young Sheldon en The Big Bang Theory. De komst van Constance verergert een lang aanhoudend plotgat waarbij Mandy betrokken is.

Sheldon deelt namelijk vaak kinderverhalen en Georgie is aanwezig in de originele serie. Toch worden Mandy en Constance nooit genoemd. Daardoor kan CBS wel weer extra creatief zijn met hun verhaal, wat gezien het gevestigde canon helaas zal eindigen in een scheiding tussen de twee.

Seizoen 6 van Young Sheldon is nog niet te zien in Nederland, maar komt binnenkort naar HBO Max. De foto's vind je in dit artikel.


Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, HBO, HBO Max, CBS

Populair nieuws