search
Vlammende eerste hint 'House of the Dragon' seizoen 2 gedeeld
Series / Nieuws

Vlammende eerste hint 'House of the Dragon' seizoen 2 gedeeld

In het tweede seizoen zal het waarschijnlijk nog vuriger eraan toe gaan.

De eerste hint over het tweede seizoen van HBO-hitserie House of the Dragon gaat, uiteraard, over draken. Showrunner Ryan Condal liet vallen dat er gigantische dingen op de planning staan voor het komende seizoen in de vorm van vijf nieuwe draken.

De rol van de fantasywezens is een van de grote factoren waarin House of the Dragon afwijkt van de originele serie Game of Thrones. In de spin-off stikt het namelijk van de draken, en voor het tweede seizoen zullen dat er enkel meer gaan worden.

Condal liet weten aan Deadline dat de productie voor het nieuwe seizoen "spoedig" zal gaan beginnen. Daarnaast deelde hij dat we ons ook mogen verheugen op vijf nieuwe draken, die vast en zeker een draai zullen gaan geven aan het verhaal.Wanneer kunnen we het tweede seizoen van House of the Dragon verwachten?


Tot op heden is er nog geen releasedatum aangekondigd voor seizoen 2, maar het zou op zijn vroegst in de zomer van 2024 kunnen worden uitgezonden volgens HBO Chief Content Officer Casey Bloys.

Bloys deelde eerder met Variety: "Mijn filosofie is dat een goed script prioriteit nummer één is.Ik doe het niet op basis van één per jaar, twee per jaar…"


Bekijk het eerste seizoen nu bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen